• Odlična cijena
  • Novo
QBD81(OBD bluetooth 3.0 čip) dve-za-jednu čip niskobudžetni rješenje

QBD81(OBD bluetooth 3.0 čip) dve-za-jednu čip niskobudžetni rješenje

 
KM 22.48

Iznos
U trgovini.


QBD81(OBD bluetooth 3.0 čip) dve-za-jednu čip niskobudžetni rješenje
Naša trenutna uzorak je funkcija u REDU, plastičnu oklop je blagi neispravni uzorak, tako da se prodaje po niskoj cijeni, kao što je dobro proizvod koji treba izgled, (uobičajeni je normalno uzorak), molim potvrdi prije nego slika.
1. Pregled QBD81 OBD+ bluetooth 3.0 2 u jednom čip modul
Ovaj plan je dizajnirao shenzhenu osnovnih šema elektronske tehnologija co., LTD. U kombinaciji sa zahtjevima industrije mušterije. To je posebno napravljeno za mušterije stvoriti jeftina bluetooth shema za OBD.
Proizvod KORISTE OBD i bluetooth 2 - u - jedan čip. Čips s visokog kvaliteta, visokog integracije, nisko potrošnja energije krug dizajn, lako je da se koristi, brzo odgovor i podršku standard OBD automobil sporazum, podršku realnom vremenu podatke i vozilo vozi podatke statistike, data srednjoj stabilnost, usvojimo način automatski pošalje podaci poslao u luku, graditelji ne treba da znam vozilo hardvera, automobil protokol znanje, možeš brzo shvatio sekundarni razvoj u srodstvu proizvoda.
Ii. Proizvod karakteristike QBD81
1. OBD+ bluetooth 3.0 dvojno jedan čip, nema potrebe da dodam bluetooth modul sam, visoko integracije i obrada odgovor brzinu.
2. Set više raditi nacina, brzo inicijalizacija mode, test mode, sleep, inteligentan alarm mode. Lako se koristi u različitim aplikacije.
3. Podrške podatke obrasca/običaj/multi-pid način da prekidač upper avion bez obračun, svi podaci se vratio u ASCII decimalni numerički
4. Sarađuje sa serijskim porta ili USB izlaz da olakša prije serije pre-test i brzo prijavu.
5. Podrške OBD auto sporazum da shvatim dijagnozu i komunikaciju sa različitim kontrolu module za veliki dio auto
6. Podrške automatika realnog vremena protok podataka od vozila, i gornji mašinu može dobiti podatke direktno bez šalje instrukcije
7. Podrške trenutna goriva potrošnje, prosječno potrošnje goriva i trenutne potrošnje goriva potrošnje, kumulativni potrošnje goriva i drugo vozilo statistike za podršku vozi navike protok podataka, olakšati analizu i rezime vozač je vozio navike
8.


O proizvodu

Boja Ime:
Zeleni
Tip Stavke:
FM Odašiljače
Napon:
5V
:
MLLSE
Saučesništvo Tip:
Integrisane blok

Slični prijedlozi