• Odlična cijena
  • Novo
Baterija Mjerač baterija indikator 12v ZA Motor sprica van TV jet ski-e-bicikl električni razgledanje auto Slobodna isporuka

Baterija Mjerač baterija indikator 12v ZA Motor sprica van TV jet ski-e-bicikl električni razgledanje auto Slobodna isporuka

 
KM 884.55
KM 681.00

Iznos
U trgovini.


Runleader je ponosan da vam predstavim novog RL-BI006 Mini DOVEO Baterija Indikator. To mogu da radim na general 12 V trag kiseline skladište bateriju.To je moćna baterija nivou testiranje sistem i jedinstvena dizajn.
Baterija Nivou Testiranje Sistema, Uključujući : DOVELA pravo vrijeme prikaži, itd.
Jedinstven Dizajn Uključujući : lako instalirao jebe ,otporan na vodu Stopa IP65, itd.
Pored toga, proizvoda imaju CE i ROHS sertifikat. To je patent u Kini.
Baterija indikator ima 9 svetlo da ukazuju na baterije nivou i 2 poklopilo svetlo da prikaži države baterija nivou.
Oko 2 poklopilo svetlo,jedna crvena i zelena.Crveno znaci napon previše nisko ni previše visoko.Zeleno svijetlo znaci da je dobar države za baterije nivou.
Oko 9 svetlo, to uključuje 3 red , žuto 3 i 3 zeleno svjetlo. Crveno znaci da je vreme da se napuni ili otpust bateriju.Zeleno i žutog svetla koje je u redu.
Baterija metar je pravi put prikaži. To će se promijeniti prema pravi put napon baterije. Korisnik može znam bateriju nivou veoma lako.
Baterija metar odijelo za 12 V ili 24 V trag kiseline skladište bateriju. I napon 12 V i 24 V će automatski identifikovali prema baterija je napon. Ne treba operacija od korisnika.
O Kupovini
1. Možete kupiti direktno klikom na platformu.
2. Popust prodaje promocije će biti održana nepravilno na platformu. Možeš dodati našu radnju da Moja Omiljena Prodavnica.
3. Ako ti treba primetio unaprijed ili da te podsetim na dan o promotivne aktivnosti, molim vas, ostavite nam poruku. Obavestićemo vas u periodu od promotivne aktivnosti.
4. Ako ti kupiti više nego jednom komadu, u vrijeme, možeš izabrati odgovarajućom proizvod vezu ili kontakt sa naša Služba Centar. Popust će biti dato veoma uskoro.
5. Ako ti si trgovac, možeš da nam pošalje poruku ili kontakt sa naša Služba Centar, dobra cijena, i nova proizvoda sugestije će biti dato.
O Plaćanju
1. Mi smo prihvatili isplatu od Alipay.
2. Sve kreditne kartice su prihvatili kroz osigurati platni procesor DEPONOVAN.
3.


O proizvodu

Predmet Visine:
1.28cm
:
runleader
Model Ime:
RL-BI006
Predmet Širina:
2.7cm
Specijalni Karakteristike:
baterije/otpust indikator
Vanjski Testiranje Sertifikat:
CE
Predmet Dužinu:
4.6cm
Materijal Tip:
ABS
Predmet Težinu:
55g

Slični prijedlozi