• Odlična cijena
  • Novo
f'rasnel objektiv solarne kratak kadar 25mm Promjeru 60mm F'rasnel Objektiv male velicine f'rasnel objektiv debljine 2mm krug objektiv

f'rasnel objektiv solarne kratak kadar 25mm Promjeru 60mm F'rasnel Objektiv male velicine f'rasnel objektiv debljine 2mm krug objektiv

 
KM 67.20

Iznos
U trgovini.

F'rasnel Leće "uradi sam" TV Projekcija Solarne šporet Promjeru 60 mm kratak kadar 25-slobodna isporuka D60 MM F25 MM
Promjer : 60mm
Fokusiraj : 25mm
debljine : 1.5~~2mm
ritam igru : 0.1~~0.3 mm
materijal : PMMA
facula veličine : 1.5 mm
optička transmittance : 92%
reflektor više : 800 puta
zuma puta : 3~~5 puta
pogodan za pucaj u svjetlo ,bateriju, industrijske i rudarstva lampu svjetla , itd.
Mi smo profesionalni f'rasnel objektiv fabrika ,možemo se kalup ,što je još gore ,da možemo napraviti objektiv prema vaš zahtjev !
F'rasnel sočiva su spojeni s preciznošću optički-razredu osoba za imitaciju.Površinu od F'rasnel objektiv je utisnuti u mnogo kružne,koncentričnim neravnine.Ovih kružnih grebeni daj F'rasnel objektiv cik-cak ili sawtooth presjek.Svaki sawtooth stvara mali prizma.F'rasnel sočiva su kompromis izmedju efikasnosti i sliku kvalitet.Srednjoj ritam gustinu dozvoljava visokog kvaliteta slike.dok nizak ritam gustinu daje bolje efficiency.By izboru prikladno moći za ove prisms,dizajnera mogu definisati na kadar i kontrolu sliku kvalitet.
DOVEO lupom, f'rasnel objektiv solarne energije, zadnji projekcija f'rasnel ekran,f'rasnel solarne concentrator,f'rasnel lupom,kamera f'rasnel reflektor i tako dalje.
U F'rasnel objektiv je jednostavno uvod :
Kao i ranije, kao 18-og veka (1748), to je našao da je tradicionalni energije prelamanja objektiv samo se dogodio na površini i ukloniti koliko srednjeg dela, i zadržati na površinu krivine, formira tanak stan sociva, još uvijek možeš održati dobra energija transmittance.
F'rasnel sociva da se formira tanak stan sociva, njegov profil izgleda kao sawtooth formi, ali u stvari sve susjedne oštrica Ugao je stalno mijenjaju, Ugao je promjena u redu da se fokusiram svjetlo konvergiraju na isto mjesto.
Klasifikacija F'rasnel objektiv :
Prema svoj fokus u raznim oblicima, mogu biti podjeljeni u trenutku fokusira F'rasnel objektiv i liniju fokus F'rasnel objektiv. Poenta fokusira F'rasnel objektiv : Vidi sprijeda kao pikado set, sastoji se od prsten prsten koncentričnim krugovima :
Linearno F'rasnel objektiv je u odnosu na poenta fokus u smislu F'rasnel sociva, pozitivnu stanju izgleda kao poklopac, vidi iz firme, Je i poenta mijenja sawtooth formi, za razliku od disk F'rasnel sociva, ovo objektiv fokus svjetlo da formiraju pravo :
F'rasnel sočiva su najčešće se koristi u svjetlo okupljanje prijave,tako kao kondenzator sistema ili emiter/detektor podešavanje.


O proizvodu

Korištenja:
Optička
Kadar:
25mm
:
MYlens-D60F25
Promjer:
60mm
Struktura:
avion
:
PMMA
Formi:
avion

Slični prijedlozi